mb_blog

mb_blog

LÆS HER

AdoptionPosted by per Monday, January 01 2007 12:15:00

Har du en kommentar til noget som helst eller vil du blot sende en hilsen ? Klik på "kommentarer" nedenunder denne tekst, udfyld rubrikker og tryk "gem"

Hilsener

Per, Bettina, Christina, Andrea & Harry

  • Comments(51)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mormoderen og morfaderen Wednesday, February 14 2007 16:41:43

Jubilæums-kommentar (nr. 50)!

Det meddeles hermed, at vores barnebarn, Andrea - efter 3,5 uger i Danmark - taler bedre dansk end prins Henrik!

Posted by Mormoderen og morfaderen Wednesday, February 14 2007 16:41:42

Jubilæums-kommentar (nr. 50)!

Det meddeles hermed, at vores barnebarn, Andrea - efter 3,5 uger i Danmark - taler bedre dansk end prins Henrik!

Posted by Marie Lai Larsen, Reerslev Friday, January 19 2007 14:27:14

Kære Andrea

Håber du nu har overlevet den lange flyvetur til Danmark og fået lidt søvn ovenpå. Måske har du fået dit første lille kik ud af vinduet til den by, hvor du skal bo? Jeg har selv taget turen og ved at den er temmelig anstrengende, så det varer sikkert et par dage før vi ses. Min mor siger også, at jeg skal passe på, da jeg lige har været meget syg. Men ellers kan jeg fortælle dig, at jeg glæder mig til, at vi skal styre denne denne by for vildt, de næste mange år med vores chinees-girl-power...

Vi ses på legepladsen

Mange mange hilsner fra din legekammerat-to-be Marie

PS skulle hilse fra Mor og Far også

Posted by Jan, Charlotte, Sabina Wednesday, January 17 2007 11:01:33

Hej til jer alle 4

Nu er temmelig sikkert godt i gang med at pakke til den helt store guldmedalje. Det bliver spændende hvad Andrea siger til flyveturen. På CPH´s hjemmeside er jeres fly ankomsttid noteret nu. Fly fra Beijing ankommer kl. 18.30 i morgen torsdag den 18. januar med anhænger. Det er nok også en dato I har set frem til.

Den 3. januar drog i afsted 3 personer til Beijing. 2 uger efter kommer I hjem igen fra Beijing nu 4 personer. Det er en meget sød historie, vi synes også selv at det var en sjov oplevelse, da vi fik pigerne hjem. Køre afsted til lufthavnen den 1. gang med sommerfugle i maven - 2 personer med en tom autostol. Kommer hjem igen 2½ time senere nu 2 voksne og 1 barn i autostol.

Vi glæder os til at se jer alle 4

De bedste hilsner fra Lindevej 12 Tune

Posted by Ruth og John Tuesday, January 16 2007 11:14:49

Kære alle fire.

Så er i forhåbentlig vel ankommet til Beijing, og forhåbentlig har I det godt alle sammen. Jeg læste i går, at i Beijing spiser man alt der har fire ben, undtagen stole og borde. I en udsendelse i fjernsynet i aftes fra Kina blev det fortalt, at den 8. og 18. i hver måned er en lykkedato for kineserne. Tænk lige lidt over det! - Jeg føler det også passer for os, i hvert fald i denne måned.

Christina, du skal vel lidt ud og shoppe lidt mere sammen med mor og Andrea. Mormor og morfar håber, at du har det godt, men glæder os meget til du kommer på torsdag aften.

Ja, vi glæder os også til at se jer andre - og til at se, hvor meget Per er vokset.

Med hensyn til lille Andrea vil jeg udtrykke det således: Hun er allerede landet - nemlig lige midt i sin mormors og morfars hjerter!

Ha' det godt!

Kærlig hilsen fra mormor og morfar.

Posted by Fam.Jensen Monday, January 15 2007 22:17:03

Kære søde rare Per. Ja det er ikke godt at du rejser så langt, og alligevel får at vide du har en ølmave( HI HI) Når bare du beholder dit gode humør, som vi kender, så er det ikke helt galt. Vi glæder os meget til I alle 4 kommer hjem.

Hils familien

Mange knuzz fra os 4( I Taastrup)

Go' hjemrejse

Posted by Sesilje Monday, January 15 2007 17:26:56

muuhahaha.. Er vist ved af blive afhængig af den lille.. VIL SE FLERE BILLEDER !! Og nu er der kun 3 bitte bitte små dage til at i kommer hjem.. ihhj, jeg er ved at sprænges af utålmodighed. Og hvor dejligt at høre at hun trives med jer.

Og til Christina, nøj hvor er du heldig at du har holdt den der abe, er det ikke lidt en gammel drøm der er gået i opfyldelse ?

Savner jer alle giga meget, men vi ses jo heldigvis snart.

Den største krammer fra Sesilje

Posted by Per - Hin kække Monday, January 15 2007 13:42:16

Kære svigerfader

Af hjertet tak for dine lindrende ord. Hvor jeg før ikke fandt mening i noget efter denne nedrige bemærkning fra en ussel handelsdrivende kan jeg nu igen - takket være dig - trøste mig med at det nu ikke kan blive værre. :-)

De kærligste hilsener og på gensyn, Per

PS. Hils min rare svigermoder. :-)

Posted by John og Ruth Monday, January 15 2007 13:09:40

Kære Per.

Op med humøret, og glæd dig over din dejlige familie. Andrea er sikkert ligeglad med om du er blevet fed. Hun har sikkert være vant til at se megen elendighed. Tak til Christina for hilsenen. Vi savner også hende meget, og glæder os til et gensyn på torsdag. Vi håber iøvrigt, at der er styr på alt bureaukratiet, og at I alle har det godt. Nu er der mindre end 77,5 timer, til I lander i Kastrup. Hils familien! - Go' hjemrejse!

Kærlig hilsen fra mormor og morfar.

Posted by Per som er trist Monday, January 15 2007 11:35:44

Hej Charlotte

Det er ikke sjovt det med min græskar facon,- en ekspedient spurgte idag hvor jeg kom fra og fulgte op med at pege på min mave og konstatere: Aaaahh.. Too much Beer !

Det kan man godt knække lidt af.. ;-)

Tak for alle hilsenerne

Kh, per

Posted by Sabina Monday, January 15 2007 09:26:54

Hej Christina vi håber det har været en god rejse og tillykke med din lille søster.vi glæder os til i kommer hjem og se at i har det godt.

De kærligste hilserne shalini og sabina

Posted by Jan, Charlotte, Sabina Monday, January 15 2007 09:18:19

Hej til jer alle 4

Nå Per skal du ud og købe en "babyjoker", så du kan komme ud og jokke alt baconfedtet væk. En tur fra Reerslev - Tune og tilbage igen er en god lille tur. Vi skal nok brygge en kop kaffe eller 2 her på Lindevej.

Har I overvejet om i skal købe en anhænger til flyveren med alle de små shoppeture I er på.

Nu er STORMEN overstået her i lille Danmark for denne gang. Der skete ikke så mange skader - en familie fik besøg af en gammel kostald som lige kom flyvende. Broerne var lukket for almindelig trafik.

Pøj pøj med det sidste papirarbejde inden turen går hjem mod Danmark.

Dejlig at Andrea har en god appetit.

Blev helt misundelig over alt det Wellness som Bettina og Christina har fået.

Vi ses og hav det godt.

De kærligste hilsner fra familien på

Lindevej 12, Tune

Posted by Christina Monday, January 15 2007 02:38:12

TIL MIN MORMOR OG MORFAR

kære mormor og morfar.

jeg savner jer rigtig meget, jeg glæder mig til at komme hjem til jer.

i dag skal vi i zoologiskhave og se noget vandshow. jeg tror jeg kommer til at røre ved en dellefin. det glæder jeg mig til.

jeg har holdt en abe med tøj, det var sjovt.

kærlig hilsen Christina

Posted by Fam.Jensen Sunday, January 14 2007 18:49:51

Hej med jer alle 4

Vi siger tillykke med lillesøster Andrea. Hun ser meget sød og kær ud, vi glæder os meget til at hilse på hende, når I kommer hjem. Det har været sjovt at følge med på jeres hjemmeside.

Posted by Ruth og John Sunday, January 14 2007 18:00:18

Godmorgen til jer alle fire.

Det er nu blevet mandag i Kina, og i morgen begynder hjemrejsen så småt, hvis I - efter hvad vi har forstået - har fået Andreas' kinesiske pas udleveret., så det håber vi jo meget på. Vi kan melde alt vel, og håber, at det er det samme hos jer. Vi håber, at I får en god rejse til Beijing og videre, og at I stadig nyder jeres tur.

Her i Danmark venter slægt og venner med længsel til på torsdag, hvor vi må formode, at der vil blive trængsel i lufthavnen. Jeg har derfor foreslået mormor, at vi tager to stole med til at stå på, så vi måske kan få et glimt af jer.

Vi skal forøvrigt nok sørge for at der er friske varer i køleskabet, så I ikke skal gå sultne i seng.

Hilsen fra Christinas og Andreas' mormor og morfar.

Posted by Nabo Frands Saturday, January 13 2007 23:25:35

Ja det der med mad-rigelighed har vi også oplevet. Der er lige pludselig overskud efter aftensmaden efter at vores fad-slikker er bortrejst. (Christina) ...

Vi er begyndt at købe lidt ekstra ind til fryseren, da vi regner med at Andrea snart følger efter Christina, når hun lige der ved spisetid kommer smuttende rundt om hækken..

Jeg kan forstå det nok varer lidt inden Per følger efter. Bacon kan vel afsmeltes...

Hilsen nummer 3

Posted by Jan, Charlotte, Sabina, Shalini Saturday, January 13 2007 11:15:01

Hej til jer alle 4

En lørdagsformiddagshilsen fra os i Tune. Sidder heroppe på min min pind under taget og kan høre at det blæser stadigvæk. Meterologerne herhjemme har haft noget at beskæftige sig med. STORM over land til orkanstyrke. Storbæltsbroen har været lukket natten mellem torsdag og fredag i 5 timer. Vandstanden er steget de sædvanlige steder i Danmark. Nu har vi pause inden en ny STORM skal hærge over det ganske land. Det var lidt opdatering på det vejrmæssige område, jeg tror ikke i kommer hjem til snelandskab.

UHH, hvor er det dejlig læsning om Andrea - smil, latter, glad pige, har det fint på mors mave - det er bare som det skal være. Som jeg har skrevet lidt om tidligere, kan jeg ikke lade være med at smile og tænke tilbage på den første tid med vores piger. Det I oplever nu med Andrea er meget identisk med vores oplevelse med Sabina & Shalini. Den med sutteflasken og tømning på 1,5 min. var også Sabinas rekord. Vi fandt hurtig ud af, at Sabinas syn absolut ikke fejlede noget, når jeg stod i den ene ende af stuen med en dejlig varm tilberedt sutteflaske og Jan i den anden ende med Sabina på armen - hun hylede op og forlangte at få flasken.

Ellers er alt ved det gamle, nu er solen ved at titte lidt frem mellem skyerne. Shalini kalder på mig nu hun er færdig med brusebadet.

Kan I have det så godt alle 4 - vi glæder os til jeres hjemkomst.

De kærligste hilsner fra familien på

Lindevej 12 Tune

Posted by Per Friday, January 12 2007 17:42:28

Hej John & ruth

Det går rigtig godt her i det Kinesiske, men ingen tvivl om at vi glæder os til at få lukket de sidste opgaver med papirnusseriet så vi kan komme hjem igen.

Vi håber at Harry vil kendes ved os når vi kommer hjem og er glade for at han er i trygge hænder både i reerslev og når han skal på orlov i storbyen.

Siden er nogenlunde opdateret..

Hilsener til alle

Per samt alle pigerne

Posted by Ruth og John Friday, January 12 2007 15:41:38

Hej til "Østens Perle" og "Vestens Perle" samt Bettina og Per.

Her kommer dagens hilsen, incl. den sædvanlige jammer om at vi ikke får nye billeder. Vi håber, at alt står vel til med jer alle fire. Her kan meldes alt vel både vedr. Reerslev og Taastrup.

Kærlig hilsen fra mormor, morfar og Harry som logerer her indtil søndag aften.

Posted by Ane Katrine Thursday, January 11 2007 23:01:29

Heej dejlige Christina

Har først lige opdaget det her hvor man kan skrive. <3 Neej hvor er hun da bare dejlig min lille nye nabo. :) har hængt billederne op på vores køleskab. Mit ynglings er nok det hvor hun ligger på din mave, hun er bare så dejlig. Jeg savner dig BARE SÅ MEGET ! mangler lige en der hele tiden kommer rendene<3 Jeg håber at du har det godt. Og vi ses ude i lufthavnen <3 hils familien.

Knus og kys fra Ane Katrine

Posted by Sesilje Thursday, January 11 2007 17:42:13

Til Cristina

Savner også dig RIGTIG meget. Og nej hvor dejligt, det med Andreas fusser. Så er der sikkert endelig en der ikke bliver så sur over det, hvis jeg kommer til at ligge ved siden af hende. For hun vil sikkert være forstående. Og jeg kan ikke vente til på torsdag, når i kommer hjem, hu. Jeg kan love at jeg kommer ud i lufthavnen til jer !

Sesilje

Posted by Jørgen Funk Thursday, January 11 2007 12:40:55

Kære alle 4

Hvor dejligt at læse om jeres tur, og se hvor glade i er!

Jeg får sgu tårer i øjnene.

Knus til jer alle

Jørgen

Posted by Jan, Charlotte, Sabina Thursday, January 11 2007 09:10:04

Hej til jer alle 4

Skærmen er ved at vågne op til en ny dag, så vi kan gå ind og kigge på hjemmesiden merzedes. Ud af højtalerne toner David Bowies "Little China Girl" så bliver man jo ekstra inspireret.

Godmorgen til jer alle 4. Det er skøn læsning. Billederne af Andrea er skønne, på det ene billede anes der nogle fine røde æblekinder. Det er bare dejlig, at hun er blevet så hurtig knyttet til jer. Det samme var også gældende for Sabina & Shalini. De opførte sig som om de hele tiden havde været hos os.

Det bliver spændende hvornår Andrea giver slip på jeres hænder. Sabina gik da hun var 20 måneder og Shalini da hun præcis var 18 måneder.

Skal der fremover laves te til dig Per, eller holder du dig stadigvæk til kaffen. Godt at papirmøllen er ved at være overstået så I snart kan komme hjem ad.

Vi slutter nu, Shalini skal på besøg hos Sundhedsplejersken - "har jeg så fri for skole bageefter" spørger Shalini - Hun havde lige øjenede at hun skulle hjem og hygge sig.

Venter spændt på næste kapitel.

Mange gange kærlige hilsner fra

Familien på Lindevej 12 Tune

Posted by Ruth og John Wednesday, January 10 2007 19:30:42

Kære alle 4.

I skal ha' stor ros for de dejlige billeder I har lagt ind på siden. Mormor og jeg har været inde på hjemmesiden mindst 10 gange, efter vi opdagede at siden var opdateret. Vi synes, at den lille perle bare bliver skønnere og skønnere. Men vi vil jo også gerne se mere til Christina og jer forældre. Vi glæder os til beretningen fra Zoo i morgen, hvor de vist har en pandaflok, hvilket sikkert vil interessere Christina. Vi håber, at I har fået vores mail fra i mandags. Pas godt på hinanden, og ha' en fortsat god ferie.

Kærlig hilsen fra mormor og morfar.

Posted by Benny Olesen Wednesday, January 10 2007 17:14:50

Stort tillykke med familieforøgelsen! Andrea skal nok blive et hit.

Kanon fed beskrivelse af jeres tur - det er du godt nok god til Per. Der er vist gået en skribent tabt i dig - jeg tror lige jeg har en opgave til dig mht opdatering af en anden hjemmeside - gæt selv hvilken...

Jeg glæder mig til at I kommer hjem, så vi kan se "guldet" real-life.

Ha' en fortsat god tur i Kina.

Hilsen Benny

Posted by Bill Gates Wednesday, January 10 2007 10:41:52

To my best friend Per.

Please send - as quick as possible - more fotos of your beautiful family. I hope the best for your all, and send my kindest regards to you, and to the danish people.

Yours

Bill

Posted by Jan, Charlotte, Sabina Wednesday, January 10 2007 08:49:22

Hej til jer alle 4

Godmorgen siger vi til jer. Vejret er ikke lige noget at råbe hurra for selvom de snakker om varmerekord i januar 10 grader. Det er også fint nok bare det ikke blæser og regner.

Nå hvordan har det lille pus det. Er hun til en str. 74 eller 80 i tøj. Hun ser bare dejlig ud. Sabina & Shalini sagde kan vi ikke lige tage til Kina eller Indien og hente en lillebror. De synes bare hun ser sød ud. Nu kan de bedre forstå at hun er ved at være på vej til Danmark. Shabina har haft begge mapper fremme fra deres hjemkomst og vist dem til veninderne og fortalt om lille Andrea.

Vi glæder os meget til I kommer hjem alle 4.

Ser frem til at læse det næste kapitel i Jeres dagbog.

Kaffepausen er forbi og jeg må se at komme igang igen her på min lille pind.

Mange kærlige hilsner fra Familien på

Lindevej 12 Tune

Posted by Webmeister Per Wednesday, January 10 2007 00:46:58

Endnu engang tak for alle jeres mails og hilsener. Det er rart at læse jeres indlæg.

Kenneth - Der er to ting som alle kinesiske børnehjemsbørn er helt fremme i bussen med. Den ene er at der er livligt på Højbro Plads, den anden er at der findes en Onkel Kenneth oppe i "Danmai" som altid står til rådighed som multiunderholdnings center.

Det er kinesisk børnelærdom og var også det der næsten fik Andrea til at smile lidt da hun så vores pas første gang.:-)

Posted by Christina Schultz Wednesday, January 10 2007 00:25:54

TIL SESILJE

Hej sille. Andrea er bare så dejlig. Hun har "sesiljefødder". de små fødder ligger bare og køre rundt ligesom dine.hehe. savner dig rigtig meget.

hilsen christina

Posted by Palle Tuesday, January 09 2007 19:26:53

Hej alle 4.

Mange gange tillykke fra os alle i nr. 32.

Det er dejligt at som I allesammen skinner af glæde. Det er lige før billederne bliver utydelige af alt det lys. Andrea ser rigtig sød ud og med god grund lidt betuttet. Hvad er det lige pludselig der sker omkring hende med alle de nye mennesker. Jeg er sikker på hun nok skal få det godt hos jer. Glæden lyser langt ud af jer. Endnu engang tillykke til jer alle sammen og vi glæder os til at se jer i lufthavnen. Og til sidst. Harry har det stadig godt og han kan godt huske hvor han bor, når vi går tur. Han kigger meget over mod jeres hus. Det kunne jo ske det var mig som gik forkert.

Kærlig hilsen Harry og de andre fra nr. 32.

Posted by Mickey og Lene Tuesday, January 09 2007 16:44:53

Kære alle 4

Endnu engang tillykke - vi glæder os til at se jer hjemme i Thorsager nr 1.

Et specielt tillykke til dig Harry nu har du også fået en lillesøster - jeg håber du vil være sød ved hende for hun ser så dejlig ud - jeg glæder mig til at nusse hende. Vov fra din ven Mickey - vi ses i Thorsager

Knus fra Lene

Posted by Sesilje Tuesday, January 09 2007 16:31:02

Nåå, nååå og nååååååååååååååååå !! Hvor er lillestumpen bare for dejlig. Og mange gange tillykke med hende, hun må da bare være bedre end den bedste julegave man kan få. Og det billed hvor hun liger på Christinas mave, wow, hvor bliver man bare misundelig !

Jeg glæder mig til at i kommer hjem og at se både jer og selvfølgelig Andrea. Og i må endelig hilse hende fra mig. Huhu. I må have det fortsat dejligt ovre i Kina (eller oppe, nede eller hvor det nu ligger). Og en god hjemrejse når det bliver tid til det.

De varmeste hilsner fra Sesilje den utålmodige !

Posted by Ruth og John Tuesday, January 09 2007 13:51:21

Kære Christina.

Mange gange tillykke til dig med din lillesøster. Vi håber, at du har det godt, og nyder at være i Kina. Vi savner dig meget, og glæder os til du kommer hjem igen på næste torsdag. Når du kommer hjem vil Andrea sikkert gerne hjælpe dig med at rydde op på alle hylderne i dit værelse. Hils mor, far og Andrea fra os, og pas godt på dig selv. Vi håber, at I har fået vores fest-mail fra i går.

Kærlig hilsen fra mormor og morfar.

Posted by Susanne og Kenneth Tuesday, January 09 2007 11:17:34

Hej alle 4.

Et stort tilllykke med Andrea, hun er da bare for lækker. Det lyder som om i er rigtig glade for hende. Jeg kan ikke skjule at være en lille smule misundelig.

Vi er rigtig glade på jeres vegne og glæder os meget til at se hende (og jer, lettere nedprioriteret).

Jeg tager selvfølgelig gerne en barn sygedag hvis der skulle være behov for pasning. Nu må i love at tale rigtigt varmt om "onkel Kenneth" så jeg med det samme kan få en plads i hendes hjerte.

Vi glæder os meget til i kommer hjem og endnu engang tillykke med den lille frøken.

De kærligste hilsener fra: Jannick, Sesilje, Kamilla, Susanne og "onkel Kenneth"

Posted by Jan, Charlotte, Sabina Tuesday, January 09 2007 09:36:21

Kære ALLE 4

Rigtig mange gange tillykke med Andrea, det er nogle dejlige billeder og god læsning - Per du skulle have været rejsefører med den fortællerevne du har.

Det sidste billede af Christina med Andrea på maven, det er som at se både Sabina og Shalini da de kom hjem. De havde det også bedst når de lå på vores mave - særlig Jan´s mave.

Nu kalder arbejdet, jeg må se at komme igang.

Kærlige hilsner fra familien på

Lindevej 12 Tune

Posted by Fam. Gaarsvig Tune Tuesday, January 09 2007 09:32:45

Hej alle 4 1000 gange tillykke, hvor er det bare dejligt at se og høre fra jer ,hvor er hun dog bare dejlig,så kan i ikke skynde jer hjem så vi lige kan få fingere i hende Andrea. Vi glæder os meget, fortsat god tur rundt i Kina. Kærlig hilsen fra Egevej 24 Tune

Posted by Fam. Schultz Monday, January 08 2007 18:06:54

Så lykkedes det endeligt her kl. 00:50 lokal kinesertid at komme på nettet så jeg kunne opdatere siderne, så det er gjort nu. Tusind tak for jeres kommentarer.

Alle - lige undtagen webmaster - sover som sten lige nu men jeg skal helt sikkert hilse alle fra dem.

En rigtig god dag idag med at få hentet vores datter. På trods af kineser bureaukrati og lettere frustreren over den lidt kaotiske information om hvad vi skal hvornår etc. så er det endelig lykkedes at få mini-møffe hentet, og hun er ganske enkelt en vaskeægte supersveske. Det bli´r sikkert en hård opstart inden vi alle har lært hinanden ordentligt at kende, men ingen tvivl om at det er godt. Rigtig godt !

Hav det godt alle sammen, og Lone/Palle - giv endelig Harry en ekstra håndfuld Frolic :-)

Kærlige hilsener

Bettina, Christina, Andrea & Per

Posted by Ruth og John Monday, January 08 2007 14:25:51

MEDDELELSE FRA PER OG BETTINA:

På grund af et kabelnedbrud i et af nabolandene til Kina er det halve af Kina for øjeblikket uden internet. Per forventer at være på nettet igen senere i aften, men der kan heldigvis meldes om, at adoptionsdagen er forløbet godt, og at Andrea er 200 % dejligere end de havde forventet! - De beder os hilse alle, som læser dette.

Posted by Ruth og John Monday, January 08 2007 13:14:57

Kære alle fire.

Vi håber snart at høre nyt fra jer. Vi tænker på jer hele tiden, og håber at alt er gået godt. Skriv - Skriv - Skriv!

Kærlig hilsen fra mormor og morfar.

Posted by Fam. Gaarsvig, Tune Monday, January 08 2007 12:15:35

Hej alle 4

Vi håber at i alle har det godt og at det er gået lige efter planen, vi glæder os rigtig meget til at høre fra jer.

Kærlig hilsen fra Egevej 24 Tune

Posted by Jan, Charlotte, Sabina Monday, January 08 2007 09:34:08

Lige en lille mini hilsen. Vi glæder os til at se lidt billeder i kalenderen.

Endnu mange gange kærlige hilsner fra

Familien på Lindevej 12 Tune

Posted by Jan, Charlotte, Sabina Monday, January 08 2007 09:31:05

Kære alle 3

Nu er dagen kommet, hvor lille Andrea skal hentes. Vi vil tænke meget på jer i dag, da det er en meget stor oplevelse at komme til at holde hende i ens arme for aller første gang. Det bliver en minderig dag. Vi får helt gåsehud på armene.

Mange kærlige hilsner fra

Familien på Lindevej 12 Tune

Posted by John og Ruth m. fl. Sunday, January 07 2007 18:27:51

Kære alle 3 (senere på dagen 4)

Held og lykke med den længe ventede dag i dag ønsker mormor, morfar, Allan, Carina, Ida-Amalie og Maria-Louise.

Posted by Palle Saturday, January 06 2007 19:37:09

Hej alle 3.

Så får I snart udløst spændingen. Vi glæder os på jeres vejne.

Harry har det godt. Ser ud til at have affundet sig med at være hos os. Idag var han henne i haven og lege med Mickey. Det var tilsyneladende hårdt for han trængte til at hvile sig da vi kom hjem. Ellers alt vel her. Fortsat god tur.

Hilsen fra Harry og Thorsager 32.

Posted by Ruth og John Saturday, January 06 2007 12:54:19

Kære alle 3

Go' rejse til Guangzhou i morgen. Vi håber, at alt står vel til, for kalenderen er "tavs".

Alt vel i Taastrup og Reerslev, og godt nyt vedr. undersøgelsen af mormor i går fredag.

Kærlig hilsen fra mormor og morfar.

Posted by Jan, Charlotte, Sabina Saturday, January 06 2007 07:21:03

Hej til jer alle 3

Håber at turen er gået godt. Nu er der kun 2 dage tilbage.

Mange Kærlige Hilsner

Fra Familien på Lindevej i Tune

Posted by Ruth og John Thursday, January 04 2007 19:48:16

Kære alle tre. Tak for SMS'en. Go' tur til "Muren" i morgen. Kærlig hilsen fra Mormor og Morfar.

Posted by Lene og Mickey Thursday, January 04 2007 11:02:40

Hej Per, Bettina og Christina Vi håber I er velankommet til Kina Knus fra Mickey og Lene

Posted by anonym hund Monday, January 01 2007 17:21:09

Frolic sucks, specielt de tørre

Posted by Gnavpot Monday, January 01 2007 12:20:10

Lortesite. Nisser er åndsvage

Posted by Bill Gates Monday, January 01 2007 12:19:39

Dearest Per

This is the most fantastic website I have ever seen. Thank you so much creating the site and for taking the Internet to a higher level.

Yours

Bill